Нашата партньорска (affiliate) програма ти предоставя възможността да печелиш всеки път, когато нов потребител поръча аксесоар за телефона си от твоята референция. Регистрацията към програмата е напълно безплатна. Тоест, не е необходимо да закупиш продукт от нас, за да участваш.

Какво се иска от вас?

Съвременният начин на живот и развитието на технологиите предразполагат повечето хора да прекарват много от времето си в глобалната мрежа. Така докато общуваш с приятели и познати, блогвате или просто разглеждаш различни уебсайтове, би могъл да промотираш продуктите на TopCase.bg и, разбира се, да печелиш от това. Когато потребител закупи продукт от нас през твоя линк, ти получаваш фиксирана комисиона под формата на бонус точки. Тя се натрупва като отстъпка в твоя акаунт. Може да я използваш, за да закупиш продукт от нашия онлйан магазин. Един лев се равнява на една точка (Минимална сума за изтегляне: 10лв.)

Affiliate програмата работи чрез генериране на препоръки с натрупване. Размерът на комисионата, която получаваш от всяка нова поръчка, е 15%. Ние ще ти предоставим уникален линк от типа:

http://topcase.bg/?wpam_id=2

ти решаваш къде да поставиш този линк. Може да го публикувате в личния си блог или форум, да го споделиш с приятели в социалните мрежи или да го заложиш в графичен банер. Където и да се намира линкът едно е сигурно – той ще работи в твоя полза! Освен това при желание от твоя страна, ще ти предоставим и различни размери банери, които можете да използваш за целта.

Ако поръчката е направена с промоционален код, 15-те процента комисионна се начисляват върху крайната сума заплатена към нас. Може да поискаш вътрешен отчет и анализ на affiliate програмата си по всяко време.

За допълнителна информация моля свържете се с нас на телефон 0879 364 401, както и на Email адрес info@topcase.com

Call Now Button