► Общи условия
► Условия за доставка
► Условия за връщане на стока
► Начин на плащане
► Защита на лични данни

Условия за връщане на стока

При получаване на пратката моля проверете стоката в присъствието на куриера.
При получаване на пратката, трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствие на стоката с поръчката. При несъответствие на получените стоки с поръчаните, МАГАЗИНЪТ заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя.

ВСЯКА ПРАТКА СЕ ИЗПРАЩА С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ. ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКАТА В ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ ПРЕД КУРИЕР ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРИ НЕЙНОТО СЪДАРЖАНИЕ, АКО КОНСТАТИРАТЕ ПОВРЕДА/СЧУПВАНЕ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЕ В ПРАТКАТА , СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е ВЗЕТА НЯМА ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА СУМАТА ИЛИ ЗАМЕНЕНА СТОКАТА.

В случай на липсащи стоки, констатирани от Потребителя при получаване на поръчката, МАГАЗИНЪТ може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако Потребителят откаже замяна на продуктите МАГАЗИНЪТ възстановява съответната сума.

При наличие на проблем относно закупен продукт, може да се свържете с наш представител на телефон:
0879 364 401. При констатация на дефектен продукт, МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов като транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на МАГАЗИНА.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, може да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Call Now Button