Huawei P30 Pro: Успешно заснемане на Луната, или най-добрият маркетингов трик в историята?

През тази година на пазара се появи новият Huawei P30. Той моментално бе обявен от мнозина за един от най-добрите телефони в историята и в същото време за телефонът с най-добра камера. Сега обаче камерата на мобилното устройство е подложена на критики, тъй като според голяма част от потребителите тя е прекалено добра, за да е реална.

Huawei P30 може да направи увеличение до 50 пъти и все още снимката да е на отлично ниво, което се дължи на уникалната 40 МР камера. Едно от първите неща, които притежателите на новото устройство опитаха е да насочат телефона си към Луната, да направят увеличение 50 пъти и да заснемат това, което виждат.

Всички ние сме се опитвали да заснемем спътника на планетата Земя, но винаги това, което се получава е едно бяло петно в средата на екрана, което не наподобява нищо. Е, изглежда Huawei P30 може да  заснеме Луната, или поне така си мислят притежателите на тези телефони….

Китайският експерт по технологиите Уанг Уей разкри каква е истината според него и изследователите му относно снимките на Луната. Те смятат, че Huawei P30 прави снимка на спътника на планетата ни, но в същото време използва и съществуващи снимки в интернет, за да „до нагласи“ въпросния фотос. Сега истината е, че снимките, с които феновете на устройството толкова много се гордеят, може всъщност изобщо да не са направени от тях.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button