Слухове за iPhone 11 (2019): Отново ли изтече информация от Apple?

iphone 11

За поредна година месеци преди дългоочакваната дата за обявяване на новия модел iPhone 11, има ново изтичане на информация около новите модели iPhone-и, което се превръща в обичайна практика за последните 3-4 години преди официалнoто пускане на новите модели телефони на пазара.

Слуховете за iPhone 11 се летят с висока скорост, обещавайки множество нови функции и актуализации в моделите за тази година.

Най-големите слухове досега са около тройните задни камери, по-големите батерии с обратното безжично зареждане и бързо зареждане в кутията. Ето всички най-важни слухове, които сме чували досега.


Последни новини за iPhone 11 (актуализирано на 3 юни)

Apple представи iOS 13 , следващото издание на своята мобилна операционна система, която ще подкрепи новата гама айфони, идващи по-късно тази година. iOS 13 включва изцяло нов Dark Mode, нови функции, свързани с споделянето на местоположението и защитеното влизане, преработеното приложение за снимки и по-подробното изживяване на картите, наред с други неща, и ще пристигнат тази есен.

Изглежда, че Apple премахва 3D Touch в тазгодишното поколение на iPhone, според изследователска бележка от анализаторите на Barclays. Вместо това Apple ще премине към Haptic Touch, подобно на iPhone XR.

Следващият iPhone ще ви позволи да предавате аудио към няколко устройства . Това ще улесни много хора да слушат музика едновременно и ще приведат iPhone в съответствие с конкурентните устройства на Samsung и Hauwei.

Apple обявиха iPhone XS, XS Max и XR на 12 септември 2018 г., но компанията размаха действителните дати за пускане на телефони. IPhone XS и XS Max бяха на разположение за предварителна поръчка на 14 септември и бяха пуснати в продажба на 21 септември.


Сегашните iPhone на Apple предлагат солидни камери, но те не са най -добрите телефони с камера . Водещите като Samsung S10 Plus и Huawei P30 Pro са по-добри, особено при слаба светлина.

Един от най-популярните слухове на iPhone се фокусира върху това дали Apple ще избере троен камерен масив  в своите 2019 айфони.

Камерите ще предлагат усъвършенствано 3D наблюдение и ще използват стереоскопично виждане и ще подобрят драстично възможностите на iPhone.

Не очаквайте 5G

Докато други производители на смартфони предлагат 5G телефони през тази година, включително Samsung, Huawei и Xiomi, изглежда, че Apple прекарва първата вълна. В доклад на Bloomberg се казва, че Apple вероятно няма да достави iPhone 5G до 2020 г. Това може да не е огромна сделка, тъй като големите превозвачи ще пуснат своите мрежи през 2019 година.

Дизайн

Повечето доклади предполагат, че  Apple няма да промени дизайна на iPhone много през 2019 година . И това би означавало, че компанията ще запази същия дизайн, който беше въведен с iPhone X през 2017 г., и ще се удвои с новата версия на iPhone през 2018 година. Schneider Pellets

Захранване на батерията и бързо зареждане

Не сме чували много за това как Apple планира да подобри живота на батерията в тазгодишните iPhone. Новите iPhone ще предлагат двупосочно безжично зареждане, което позволява на телефона да зарежда други устройства. Това е функция, която Samsung добави към своята гама Galaxy S10.

iPhone 11 камери

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button