Преносима батерия и защо имаме нужда от нея

Преносима батерия – незаменимата джаджа в електронната индустрия и любим аксесоар на притежателите на смартфони. Искате да пътувате, да къмпингувате, да лежите на плажа и в същото време да използвате без притеснения телефона си? Това е възможно благодарение на преносимата батерия – изключително полезен аксесоар, ако нямате постоянен достъп до електричество. Навсякъде и по всяко време може да разчитате на пълна батерия. Topcase ви представя няколко от техните предимства и най-важните им характеристики, които да имаме предвид при избора.


1. Удобни и лесно преносими

Преносимата батерия не тежи. Може да я носите в чантата или раницата, събира се дори и в джоба на якето. Перфектният аксесоар за тези, които постоянно са на път или се движат много. Заради множеството видове и форми, които имат преносимите батерии, често могат да бъдат объркани дори дамско червило. Толкова малки, а същевременно толкова удобни и полезни.

преносима батерия под формата на червило

2.Различни USB-входове

Може да използвате преносимата батерия не само за да зареждате телефона си, но и други устройства – лаптоп, таблет, преносима колонка или просто няколко телефона едновременно! В случай, че си набавите по-голяма, от гледна точка на милиампер час (мAh), действително бихте могли да си зареждате всички Ваши устройства, където и да се намирате, без да търсите контакти за зареждане. Перфектна е за модерните професионалисти, които ползват поне няколко джаджи в ежедневието си. Преносимите батерии са съвместими с всякакви устройства, няма ограничение в марката и вида на устройството.


3.Не е скъпо

В зависимост от това колко мили ампер часа (mAh) бихте искали да бъде Вашата батерия, можете да се сдобиете с нея за не много високи суми, имайки предвид удобството, което Ви носи и главоболията, които Ви спестява. Разбира се и тук има голям избор, а цените варират в зависимост от характеристиките на устройството и марката. Преносимата батерия е и страхотен подарък за приятели, служители или рекламен материал за Вашите бизнес партньори. Всеки един би се зарадвал на такъв тип подарък, тъй като е пренебрегвана технологично устройство, но веднъж започне ли да се използва и навлезе ли в ежедневието на някой, трудно би могъл да се раздели с това удобство.


Как да изберем преносима батерия?

Най-важният критерий при избора е капацитетът на зареждане. Замислете за кои устройства ще искате да използвате батерията?  Ако планирате да го използвате само за да зареждате телефона си, ще са достатъчни 5000 mAh или по-малко. Ако възнамерявате да зареждате по-големи устройства като таблет или искате да зареждате телефона няколко пъти, без да презареждате банката, ще имате нужда от нещо над 10 000 mAh. Банка за захранване с 10 000 mAh или повече може да зарежда телефон до 4 пъти, без да се презарежда.
За зареждане на няколко устройства Ви препоръчваме да се насочите към 20,000 mAh, по този  начин ще избегнете непрекъснато да зареждате Вашата батерия и ще избегнете ситуации, в които няма да имате достатъчно батерия за зареждането на Вашите устройства.

преносима батерия придаваща сигурност и стил

Съвети от Екипа на TopCase при търсенето на подходящата за Вас преносима батерия:

  1. Размерът – колкото по-голям е капацитетът на зареждане, толкова по-голямо е устройството. Съобразете размера,  така че да ви е удобен за носене в ежедневието.
  2. USB – входовеВижте колко USB зареждащи порта има батерията. Потърсете такава с поне 2 USB порта за зареждане. По този начин можете да зареждате телефона си и друго устройство едновременно.vsichkibiznesi
  3. Помислете за колко устройства ще Ви бъде необходима батерията и се насочете към правилните за Вас, за да избегнете купуването на различни видове – по-малки и по-големи като капацитет на зареждане. vsichkitemi
преносима батерия в бяло и черно

За повече информация около Иновациите на света ни последвайте в нашите социални мрежи на –
Facebook – https://www.facebook.com/topcasebulgaria/
Instagram – https://www.instagram.com/topcasebulgaria/

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


Call Now Button