Иновациите на Samsung продължават – Samsung Galaxy Note 10!

Досега 2019 г. беше голяма година за смартфоните на Samsung, но годината далеч не е приключила. Samsung подготвя голям старт на това лято за новият Самсунг Галакси Note 10, въз основа на слуховете, можете да очаквате повече от един модел.

Поглеждайки назад към Samsung Galaxy Note 9, пусната през август 2018 г., това е зашеметяващ телефон – великолепен дизайн, много полезни функции за производителност, огромен екран … така че как Samsung може да подобри това?


Серията Galaxy Note 10 ще пристигне през август 2019 г. –

Tочно една година след като Samsung за пръв път представи своята Новият Самсунг Галакси Note 9 . Това е точно пет месеца след датата на излизане на Samsung Galaxy S10e , Galaxy S10 и Galaxy S10 Plus .

Това позволява на серията Galaxy S10 да има достатъчно време, за да повлияе, преди да пристигне следващият феномен на Samsung.


Новият Самсунг Галакси

Що се отнася до цената на Galaxy Note 10

Като се има предвид, че Galaxy S10 Plus – вероятно най-доброто сравнение с Galaxy Note 10 – струва $ 999, а Galaxy Note 9 също струва $ 999 при пускането на пазара, има добър шанс устройството да бъде на сходна цена. Това каза, че скорошните слухове сочат, че цената ще бъде увеличена с $ 100 или $ 200, като основната цена сега е повече от 1000 долара.

Разглеждали ли сте новият 360 градусов кейс за самсунг?

Доклад от корейската The Bell казва, че:

Samsung работи върху две версии на Новият Самсунг Галакси Note 10. Един от телефоните ще има голям 6.7-инчов дисплей, докато друг модел ще има по-малък 6.4-инчов екран, за Samsung смартфони. Въпреки това, докладът посочва, че по-малката Note 10 може да бъде обявена само за Европа. За сега, изглежда, че Samsung ще планира един голям и един много голям модел, а след това и 5G варианти за всеки, за общо четири версии.


По отношение на цветовия избор ce твърди, че ще има черно, бяло, сребристо, червено и розово за избор, а Note 10 Pro получава няколко изключителни цвята също.  Предполага се, че ще има „градиент, син и сребрист градиент“, който би могъл да посочи един от тези специални цветове само за про-версия, или да се отнася до сребристия цвят от другия теч, който приканва въпроса какви други градиенти могат да се предлагат.


Последни новини от Galaxy Note 10 (актуализация на 18 юни)

Снимки на защитни дисплеи за Note 10 се появиха в Twitter, които показват разликата в размера между двете версии на Note 10, както и много по-острия ъгъл на кривите ръбове на екрана.

Galaxy Note 10 може да стартира на 10 август

Един източник твърди, че Samsung няма да предлага бързо 45-ватово зареждане на Note 10 и че ще се придържа към 25-вата.

Според повечето доклади, Galaxy Note 10 ще направи своя път до рафтовете на магазините през септември. Това определено съответства на скорошния модел на Samsung за Galaxy Note 8 и 9, който и двамата се появиха през август, което позволи на компанията да прескочи септемврийския дебют на новите iPhone на Apple.


Много камери

Samsung може да се опита да достигне своите Galaxy S10 модели с Galaxy Note 10, който предлага не три, а четири камери отзад . Вече се вярва, че само Pro 10 ще получи всичките четири камери, докато Note 10 ще има три.

5G версии

Може да има 4G и 5G Galaxy Note 10 версии. Наскоро се откри някакъв код, запечен в ядрото на Samsung, който сочи към „davinci5G“. На пръв поглед това може да не означава много, но се смята, че Da Vinci е кодовото име на Samsung Galaxy Note 10. А 5G споменаването очевидно е препратка към 5G версия .


Сензор за пръстови отпечатъци

Отново, това не е потвърдено от Samsung, но всички признаци сочат, че компанията носи същия сензор за пръстови отпечатъци, който се предлага в Galaxy S10 на новият Самсунг Галакси Note 10. Тази функция е една от най-големите подобрения в галактиката. S10, и тъй като Galaxy Note 10 ще се стреми към един и същ сегмент от висок клас.

S Pen получава опресняване на новият Самсунг Галакси

Някои хора смятат, че използването на кода на „Da Vinci“ от Samsung сочи към някои големи подобрения за S Pen и неговото изпълнение с рисуване и изкуство.  Galaxy Note доставя S Pen ъпгрейди всяка година – с Note 9, Samsung добави Bluetooth свързаност – толкова ясно може да бъде нещо голямо произведения за художници


новият самсунг галакси

За повече информация около Иновациите на света ни последвайте в нашите социални мрежи на –
Facebook – https://www.facebook.com/topcasebulgaria/
Instagram – https://www.instagram.com/topcasebulgaria/

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Call Now Button