Топ 5 аксесоари за мобилни телефони, които трябва да имаш на всяка цена!

Топ 5 аксесоари за мобилни телефони, които трябва да имаш на всяка цена!

Иновациите в дигиталната сфера не подминават и аксесоари за мобилни телефони. За да персонализирате вашия телефон,да го предпазите или да извлечете максималната полза от него трябва да разполагате и с подходящите джаджи. На пазара се предлагат хилади джаджи за мобилни телефони, което прави изборът труден. Ето и списъкът на TopCase за 5-те най-важни, които наистина ще използвате в ежедневието си.

1. Преносимо зарядно

Колко време на ден прекарвате на смартфона си? 1, 2, 5 часа? И батерията ви свършва точно когато не трябва? Запасете се с тази №1 джаджа в дигиталното ежедневие. Може да носим винаги зарядното с нас, но не винаги може да разчитаме на достъп до контакт, когато сме навън. Решението е външна батерия, която се побира в джоба ти! Тук изборът е голям  и капацитетът на зареждане варира. Капацитет няколко хиляди mAh ще бъде достатъчен, за да зареди телефона ви няколко пъти от 0 до 100% преди самата батерия да има нуджа от зареждане.

2. Калъф и протектор

Мобилните телефони определено не са издръжливи на сериозни падания. Изпускането на телефона на пода става за миг, а пораженията са неминуеми. Затова задължително си подсигурете защитен протектор и калъф още от първия ден, лидерите в пазара за аксесоари за мобилни телефони. Протекторът не позволява на екрана да се надраска. Може да избирете между стъклен и пластмасов протектор. Но едно е гарантирано – той действително предпазва от счупване и драскотини. Калъфът пък ще предпази гърба на вашия телефон. Като допълнително предимство получавате възможността
да персонализирате вашия смартфон по собствен вкус. Може да избирате от хиляди цветове и материи този протектор, който най-много пасва на вас и вашите нужди, този който съчетава удобство и външен вид в едно. зеолит

3. Стойки за кола

Нито една от тези джаджи не говори повече за удобство и сигурност от стойките за кола и определено е аксесоари за мобилни телефони, който ви съветваме да притежавате. С цел да бъдат избегнати голяма част от проблемите по пътя, стойките за кола са аксесоар, който е от огромна помощ за водачите на автомобили по пътя. Просто поставете стойката на удобно за Вас място в колата, сложете телефона и използвайте някой от функциите на телефона дори по време на път – като GPS. Съществуват и нови модели стойки, които не само служат за място, на което си поставяте телефона по време на път, но имат функцията и на зарядно устройство. Едно толкова малък аксесоар, може да Ви спести толкова много главоболия и проблеми по време на път. Евтино, удобно и сигурно, това са думите, с които ние бихме категоризирали стойките за кола и определено съветваме всеки един от водачите на автомобили да се снабди с една.

4. Преносими тонколони

Искате да споделите музиката, която слушате с приятели? Навсякъде и по всяко време? Един от аксесоари за мобилни устройства без които ние не можем е портативната колонка! За да може да слушате любимата си музика във всякакви условия – на плажа, в планината, в парка или дори в колата. На пазара се предлагат различни варианти на множество марки. Може да изберете между такава с Bluetooth връзка или с традиционен AUX(аудио) кабел. Повечето от тях работят на батерия. И тъй-като има огромен избор ето няколко характеристики, на които да обърнете внимание при избора:

 

  •    Качество на звука (Ако заложите на марка, с традиции в производството на аудио устройства има по-голям шанс звукът да
    е безупречен въпреки размера.)

 

  •    Капацитет на батерията – най-добрите могат да  гарантират до 10 – 12 часа музика.

 

  •    Допълнително портове за свързване.

 

  •    Допълнителни екстри – да са водоустойчиви, да разполагат с вграден микрофон.

5. Безжични слушалки – аксесоари за мобилни телефони
 от ново поколение

Поредната иновация в света на аксесоари за мобилни телефони и наш любим аксесоар №5. Безжични слушалки – изключително удобни за използване, давайки възможност за повече движение. Без излишни кабели, които ти пречат докато спортуваш. Повечето идват в комплект с удобна кутийка за съхранение. Забравяме за омотаните кабели. Повечето от тях имат и вграден микрофон. Може да се наслаждаваш на любимата си музика, добрия звук и пълната свобода на движение едновременно!

 

 

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


Call Now Button